Praktijkinfo

Eindhoven

Sinds 1992 werkt tandarts Roger Kleuters met veel plezier en inzet aan de mondgezondheid van zijn patiënten in Eindhoven. Begonnen met één assistente aan de Alard du Hamelstraat werd het behandelteam in de Otterstraat steeds verder uitgebreid tot het huidige Lente-team dat nu op de Kloosterdreef voor uw mondgezondheid zorgt.

Naast tandarts Kleuters zijn dat tandarts Abe Marra, tandarts Jasper van de Veerdonk, tandarts Sabine Luijten, tandarts/implantoloog Sonia Schickert, mondhygiënisten Nurbanu Yurttagül, Sibel Duran,  Arlinda Loverbos en Burçin Turkeli, office manager en preventieassistente Nadine, office manager en tandartsassistente Marlique, preventieassistente Cansu, office manager en balieassistente Wilma, tandartsassistentes Indira en Bo, balieassistenten Mandy en Michelle.

U kunt voor de meest uiteenlopende  tandheelkundige behandelingen bij ons terecht: het begint met een controle van uw gebit, en aansluitend indien nodig  preventieve behandelingen als gebitsreiniging, polijsten en poetsinstructies bij onze preventieassistentes. De uitgebreidere tandvleesbehandelingen worden verzorgd door onze mondhygiënisten. Ook bieden wij esthetische behandelingen als tanden bleken en kunnen we uw gebit herstellen door middel van kronen en bruggen,  implantaatkronen en -bruggen, frameprotheses of een klikgebit op implantaten. Alle voorkomende reparaties en aanpassingen van kunstgebitten kunnen door tandtechnicus Albert Dijstelbloem van Dental Creations, eveneens in ons pand gevestigd, meestal binnen zeer korte tijd worden uitgevoerd.

Heeft uw speciale wensen, vraag het ons!

Het hele team is er op gericht om u op een zo prettig mogelijke wijze zowel aan de behandelstoel als aan de balie te helpen!

Heeze

In 2001 opende de dependance in Heeze in de P.Theeuwenlaan, waarna in 2019 verhuisd werd naar De Beemden 4 in het centrum van Heeze.

Op maandag, en om de week op donderdag, is tandarts Roger Kleuters daar aanwezig. Op de dinsdagen om de week is tandarts Jasper van de Veerdonk aanwezig.

Op maandag en vrijdagochtend is onze mondhygiënist Arlinda Loverbos daar aanwezig.