Praktijkinfo

Eindhoven

Sinds 1992 werkt tandarts Roger Kleuters met veel plezier en inzet aan de mondgezondheid van zijn patiënten in Eindhoven. Begonnen met één assistente aan de Alard du Hamelstraat werd het behandelteam in de Otterstraat steeds verder uitgebreid tot het huidige Lente-team dat nu op de Kloosterdreef voor uw mondgezondheid zorgt.

Naast tandarts Kleuters zijn dat tandarts Mohammed Askar, tandarts Sophie Askar, tandarts Abe Marra, tandarts Jasper van de Veerdonk, tandtechnicus Albert Dijstelbloem, mondhygiëniste Dafne van Wylick, mondhygiëniste Yislem Acive, preventie-assistente Nadine van der Ende, preventie-assistente Loes Bozic, preventie-assistente Helen van der Klaauw, office manager en tandartsassistente Marlique Hempenius, tandartsassistente Suheila Alberto, tandartsassistente Cansu kök,  tandartsassistente Kim van den Borst, balie- en omloop assistente Tanja Mertens, balie- en stoelassistente Denise van Kemenade, tandartsassistente Laila van de Voort.

U kunt voor de meest uiteenlopende  tandheelkundige behandelingen bij ons terecht: het begint met een controle van uw gebit, en aansluitend indien nodig  preventieve behandelingen als gebitsreiniging, polijsten en poetsinstructies bij onze preventie-assistentes. De uitgebreidere tandvleesbehandelingen worden verzorgd door onze mondhygiëniste. Maar ook bieden wij esthetische behandelingen als tanden bleken en  facings en bieden we mogelijkheden tot herstel van uw gebit door middel van kronen en bruggen, Cerec-kronen (digitale porseleinen kroon zonder afdruk maar met gebruik van een scanner, geen noodkroon nodig want binnen 1,5 uur geplaatst), implantaatkronen,  een klik-gebit op implantaten. Bovendien kunnen alle voorkomende reparaties en aanpassingen van kunstgebitten door onze tandtechnicus  meestal binnen zeer korte tijd worden uitgevoerd. We hebben ook een implantoloog in ons team dus ook voor implantaten kunt u bij ons terecht.

Heeft uw speciale wensen, vraag het ons!

Het hele team is er op gericht om u op een zo prettig mogelijke wijze zowel aan de behandelstoel als aan de balie te helpen!

Heeze

In 2001 opende de dependance in Heeze op de maandag en vrijdag, en sinds enkele jaren kunt u daar ook op dinsdag terecht bij de mondhygiëniste. De samenstelling van het behandelteam is dezelfde als die in Eindhoven.

Vanaf maandag 11 maart gaan we met onze praktijk Lente mondzorg Heeze verhuizen naar een nieuw pand in het centrum van Heeze. Het adres is : de Beemden 4. Op maandag , woensdag (om de week)  en vrijdag is tandarts Roger Kleuters hier aanwezig met preventieassistente Helen.

Op dinsdag om de week werkt mondhygiëniste Dafne hier.

We verheugen ons om te starten in het centrum van Heeze in een gezellig fris pand!