Praktijkinfo

Eindhoven

Sinds 1992 werkt tandarts Roger Kleuters met veel plezier en inzet aan de mondgezondheid van zijn patiënten in Eindhoven. Begonnen met één assistente aan de Alard du Hamelstraat werd het behandelteam in de Otterstraat steeds verder uitgebreid tot het huidige Lente-team dat nu op de Kloosterdreef voor uw mondgezondheid zorgt.

Naast tandarts Kleuters zijn dat tandarts Abe Marra, tandarts Jasper van de Veerdonk, tandarts Erik Niessen, mondhygiënisten Yisleym Acive, Nurbanu Yurttagül, Sibel Duran,  Arlinda Loverbos en Burcin Turkeli, office manager en preventie-assistente Nadine van der Ende, office manager en tandartsassistente Marlique Hempenius, tandartsassistente Suheila Steels, preventie-assistenten Cansu Kök, en Kim van den Borst, office manager en balie-assistente Wilma van Hoof en balie-assistente Indira van den Heuvel

U kunt voor de meest uiteenlopende  tandheelkundige behandelingen bij ons terecht: het begint met een controle van uw gebit, en aansluitend indien nodig  preventieve behandelingen als gebitsreiniging, polijsten en poetsinstructies bij onze preventie-assistentes. De uitgebreidere tandvleesbehandelingen worden verzorgd door onze mondhygiëniste. Maar ook bieden wij esthetische behandelingen als tanden bleken en bieden we mogelijkheden tot herstel van uw gebit door middel van kronen en bruggen,  implantaatkronen en –  bruggen, frameprothese of een klik-gebit op implantaten. Alle voorkomende reparaties en aanpassingen van kunstgebitten kunnen door tandtechnicus Albert Dijstelbloem van Dental Creations, eveneens in ons pand gevestigd, meestal binnen zeer korte tijd worden uitgevoerd.

Heeft uw speciale wensen, vraag het ons!

Het hele team is er op gericht om u op een zo prettig mogelijke wijze zowel aan de behandelstoel als aan de balie te helpen!

Heeze

In 2001 opende de dependance in Heeze in de P.Theeuwenlaan, waarna in 2019 verhuisd werd naar De Beemden 4 in het centrum van Heeze.

Op maandag en donderdag (om de week) is tandarts Roger Kleuters daar aanwezig. Op de dinsdagen om de week is tandarts Jasper van de Veerdonk aanwezig.

Op maandag en vrijdagochtend is onze mondhygiënist Arlinda Loverbos daar aanwezig is.