Praktijkinfo

Eindhoven

Sinds 1992 werkt tandarts Roger Kleuters met veel plezier en inzet aan de mondgezondheid van zijn patiënten in Eindhoven. Begonnen met één assistente aan de Alard du Hamelstraat werd het behandelteam in de Otterstraat steeds verder uitgebreid tot het huidige Lente-team dat nu op de Kloosterdreef voor uw mondgezondheid zorgt.

Naast tandarts Kleuters zijn dat tandarts Mohammed Askar, tandarts Sophie Askar, tandarts Abe Marra, tandarts Jasper van de Veerdonk,  mondhygiënisten Yislem Acive, Nurbanu Yurttagül, Sibel Duran en Arlinda Bajrami , preventie-assistente Nadine van der Ende, office manager en tandartsassistente Marlique Hempenius, tandartsassistenten Suheila Steels, Cansu Kök, Kim van den Borst en Laila van de Voort, balie- en omloop assistente Tanja Mertens, en balie- en stoelassistente Denise van Kemenade.

U kunt voor de meest uiteenlopende  tandheelkundige behandelingen bij ons terecht: het begint met een controle van uw gebit, en aansluitend indien nodig  preventieve behandelingen als gebitsreiniging, polijsten en poetsinstructies bij onze preventie-assistentes. De uitgebreidere tandvleesbehandelingen worden verzorgd door onze mondhygiëniste. Maar ook bieden wij esthetische behandelingen als tanden bleken en  facings en bieden we mogelijkheden tot herstel van uw gebit door middel van kronen en bruggen,  implantaatkronen en –  bruggen, frame- en telescoopprotheses  of een klik-gebit op implantaten. Alle voorkomende reparaties en aanpassingen van kunstgebitten kunnen door tandtechnicus Albert Dijstelbloem van Dental Creations, eveneens in ons pand gevestigd, meestal binnen zeer korte tijd worden uitgevoerd. Bovendien is tandarts Askar is gespecialiseerd in implantologie, dus ook voor het plaatsen van implantaten kunt u bij ons terecht.

Heeft uw speciale wensen, vraag het ons!

Het hele team is er op gericht om u op een zo prettig mogelijke wijze zowel aan de behandelstoel als aan de balie te helpen!

Heeze

In 2001 opende de dependance in Heeze in de P.Theeuwenlaan, waarna in 2019 verhuisd werd naar De Beemden 4 in het centrum van Heeze.

Op maandag , woensdag (om de week) en vrijdagochtend is tandarts Roger Kleuters daar aanwezig. Op de dinsdagen is daar tandarts Jasper van de Veerdonk met mondhygiëniste terwijl op de vrijdagochtenden ook mondhygiëniste Arlinda Bajrami daar aanwezig is.